Romania Live
Lista Forumurilor Pe Tematici
Romania Live | Inregistrare | Login

POZE ROMANIA LIVE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa.
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Romania Live / TV online Live webcams Sonymap Kiut Harta rutiera Romania / Eforie Nord Live webcam Harta Eforie Nord  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Romania Live
Romania Live

Din: Romania
Inregistrat: acum 17 ani
Situata la 14 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici. Statiunea dispune de 2 baze de tratament, una conectata la reteaua de hoteluri: Steaua de mare, Delfinul, Meduza, iar cealalta la clinica de 120 de locuri a Institutului de Balneofizioterapie si Recuperare Medicala. Bazele de tratament functioneaza tot timpul anului, spatiile de cazare fiind incalzite in timpul sezonului rece. Dotate cu diverse instalatii: instalatii pentru bai calde (cu apa sarata concentrata provenita din lacul Techirghiol), pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna si gimnastica medicala, cele doua baze de tratament fac minuni in cazul mai multor tipuri de afectiuni: reumatice, dermatologice, locomotorii, respiratorii, ginecologice, etc.

Plajele din Eforie Nord se intind pe o suprafata de 3 km de-a lungul tarmului, avand noua parapeti de stabilopozi care protejeaza atat de bine nisipurile aurii si favorizeaza depunerile aluvionare.

Iubitorii de soare din Eforie Nord se distribuie aproximativ egal de la nord la sud, partea de sud devenind putin mai aglomerata in toiul sezonului datorita parcului de distractii.

Hotelurile in Eforie Nord, ca peste tot de-a lungul coastei, ofera oaspetilor lor sectiuni specifice de plaja, unde sunt instalate sezlonguri si umbrele de soare.


Harta Eforie Nord



Live web cams, Vremea pe 5 zile Meteo - Eforie Nord





eforie nord live webcam harta eforie nord situata sud constanta, intre mare lacul statiunea eforie Romania Live

29.6KB


_______________________________________
Romania Live - Live webcams Meteo Online TV


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la