Romania Live
Lista Forumurilor Pe Tematici
Romania Live | Inregistrare | Login

POZE ROMANIA LIVE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Kalifa
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 65 ani
Romania Live / TV online Live webcams Sonymap Kiut Harta rutiera Romania / Ramnicu Valcea Live Webcam Meteo Harta Valcea  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Romania Live
Romania Live

Din: Romania
Inregistrat: acum 18 ani
- VTV Valcea TV: Proprietate a grupului MEDIATRUST, Televiziunea VTV s-a dovedit a fi cel mai mare si mai ambitios proiect regional. Plasata prin grila de programe pe segmentul televiziunilor de stiri, alaturi de Realitatea TV si Antena 3, VTV isi propune sa devina o televiziune nationala cu sediul in Rm.Valcea...http://www.vtv.ro/

Continutul emisiunilor VTV este format din stiri locale, regionale si nationale, dezbateri politice, sociale si culturale, sport, meteo, emisiuni productie proprie:

MATINAL CU MATINALE,AI GRIJA DE TINE, PICATURA DE CULTURA, SPIRITUALITATE CRESTINA, VANATORUL DE PESTI, SIMPATII.

VTV Live - flash player

- Valcea 1 - Televiziunea de Valcea: stiri, politica, social, economie, cultura, sport, meteo, diverse, emisiuni, radio, tv.
Live TV Grila de programe

- PRO EXPRES TV DE DRAGASANI Primul post de televiziune online din Valcea:


_______________________________________
Romania Live - Live webcams Meteo Online TV


pus acum 15 ani
   
Romania Live
Romania Live

Din: Romania
Inregistrat: acum 18 ani
Harta turistica Valcea

Obiective turistice judetul Valcea

Manastirile valcene:

- Situata la poalele muntelui Capatanii, Manastirea Horezu este considerata cea mai reprezentativa constructie in stil brancovenesc. Lacasul de cult, cu Hramul “Sfintii Imparati Constantin si Elena“, a fost ctitorit intre anii 1693 – 1697 in timpul domniei lui Constantin Brancoveanu. Actualmente se afla in patrimoniul UNESCO din 1993.

- Mânăstirea Dintr-un Lemn este un aşezământ monahal din comuna Frânceşti, la aproximativ 25 de kilometri sud de municipiul Râmnicu Vâlcea şi 5 km de oraşul Băbeni, Vâlcea. Cea mai veche mărturie despre apariţia mănăstirii într-un ţinut de un farmec deosebit, la margine de pădure seculară cu stejari asemeni, ne vine din însemnările călătorului pe meleagurile Ţărilor Române, diaconul arab creştin Paul de Alep. Acesta pe la 1653-1658, însoţind pe Patriarhul Macarie al Antohiei, susţine că un călugăr a găsit într-o scorbură a unui stejar secular icoana Maicii domnului. Mai spune că acesta aude o voce care l-a îndemnat să construiască în acel loc o biserică din acel stejar secular. O altă mărturie scrisă existentă de la 29 iulie 1745 a mitropolitului Neofit Cretanul, spune că "un cioban cu numele de Radu, în timpul domniei lui Alexandru Vodă a visat Icoana Maicii Domnului, şi tăind stejarul în care a fost găsită icoana, a făcut din lemnul ei o bisericuţă, numită din această pricină "Dintr-un lemn". În biserică se află Icoana Maicii Domnului de care este legată existenţa aşezământului monahal.

- Mănăstirea Cozia care străjuieşte de peste 600 de ani Valea Oltului, se află pe drumul naţional Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la 22 km de Râmnicu Vâlcea şi 75 km de Sibiu, pe malul drept al Oltului, între munţi împăduriţi cu brazi, fagi, stejari şi tei.

- Lacul Vidra, Salina Ocnele Mari, Valea Lotrului, Voineasa, Masivul Cozia, Muzeul satului Bujoreni, Zona de agrement Ostroveni, statiunile balneoclimaterice (Baile Olanesti, Baile Govora, Calimanesti-Caciulata) etc.

- Orasul Calimaneşti impreuna cu localitatea componenta Caciulata formeaza statiunea balneoclimaterica Călimăneşti-Căciulata aflata la o altitudine de 260 metri pe cursul raului Olt in depresiunea subcarpatica Jiblea, la 18 km nord de resedinta de judet Râmnicu Vâlcea. Climatul specific de adapost cu veri racoroase si ierni blande precum si apele minerale descoperite in 1827 (sulfuroase, sodice, calcice, magneziene, clorurate, bromurate) sunt factorii naturali de cura ai statiunii. Insusi imparatul Napoleon al III -lea al Frantei a folosit pentru cura apele minerale imbuteliate aici. Principalele afectiuni tratate la Călimăneşti-Căciulata sunt bolile sistemului digestiv (gastrite cronice, constipatie cronica, colite), cele hepato-biliare (dischinezie biliara, colecistita cronica ), bolile de nutritie si metabolice (diabet zaharat, obezitate), afectiunile renale si ale cailor urinare (litiaza renala, infectii urinare). De asemenea se trateaza si bolile reumatismale degenerative si abarticulare, bolile ginecologice (sindrom ovarian de menopauza). Instalatiile moderne de tratament si procedurile aplicate aici cuprind: baile cu ape minerale, aerosoli si inhalatii, electroterapie, hidroterapie, buvete, gimnastica medicala, masaj, aerohelioterapie. La Călimăneşti-Căciulata functioneaza si un sanatoriu pentru copiii cu sechele dupa hepatita epidemica precum si un sanatoriu pentru bolnavii de silicoza.


_______________________________________
Romania Live - Live webcams Meteo Online TV


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la